Principală » Fişiere » Sport

Intrări în catalog: 26
Intrări afişate: 21-26
Pagini: « 1 2 3

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Descărcări · Vizualizări


Casey Carlyle (Michelle Trachtenberg) este o tânără deşteaptă, dar cu probleme de adaptare. Prinsă între visul de a deveni patinatoare şi dorinţa mamei ei (Joan Cusack) de a o vedea la Harvard, Casey speră să ajungă într-o zi precum Nikki, Tiffany şi Gen, trei patinatoare talentate, care concurează în campionatul american.

Dar, când Casey are şansa de a se antrena cu Gen şi antrenoarea ei, care îi este de fapt şi mamă (Kim Catrall), ea trebuie să-i distrugă visele mamei sale pentru a şi le urma pe ale ei. Cu singurul ajutor venit din partea fratelui lui Gen, Casey acceptă provocarea vieţii, în încercarea de a deveni campioană şi o adevarată "Prinţesă a Gheţii”.

Sport | Vizualizări: 319 | Descărcări: 0 | Adăugat de: Viorel | Data: 2011-12-16 | Comentarii (0)


Povestea lui Rocky, care a adus producatorilor sai incasari impresionante, trebuia sa coninue…

Dupa meciul cu Apollo Creed, Rocky isi vede de problemele de familie in timp ce campionul invins de el devine tot mai insistent in a-i cere revansa.

Rocky Balboa era un necunoscut boxer pana la infruntarea sa fantastica cu marele campion Apollo Creed, pe care l-a si invins. Neconsolat dupa bataia administrata, Creed umbla dupa revansa pentru ca nu poate accepta ca unamator ca Balboa ii poate fi superior.

Dupa meciul cu Apollo Creed, Rocky hotarase sa duca o existenta pasnica, impreuna cu sotia sa Adrian. Din pacate, foarte curand cei doi raman fara bani, astfel incat Rocky se vede nevoit sa accepta meciul-revansa dupa care tanjeste Creed.

Desi Rocky II are multe similitudini cu originalul, aceasta continuare s-a bucurat de o popularitate egala cu cea a primei serii.

Sport | Vizualizări: 234 | Descărcări: 0 | Adăugat de: Viorel | Data: 2011-12-16 | Comentarii (0)



Al treilea din celebra serie Rocky, acest film continua povestea boxerului Rocky Balboa, ajuns dintr-un ilustru necunoscut, o vedeta a ringului aflata mereu in lumina reflectoarelor. Actiunea filmului il gaseste pe Rocky in culmea gloriei, figura sa aparand pe copertele celor mai prestigioase reviste de sport din intreaga America.

Mai mult decat atat, primaria orasului sau a ridicat o statuie in onoarea sa, la inaugurarea careia campionul participa si isi anunta retragerea din viata sportiva. In mijlocul discursului sau este intrerupt insa de Clubber Lang, un boxer de temut care il provoaca pe Rocky la lupta pentru titlul de campion absolut. Rocky accepta provocarea convins fiind ca il va face arsice pe rivalul sau.

Cu toate acestea, Rocky este infrant in mod rusinos de Clubber in numai doua reprize. Cu orgoliul ranit, Rocky ii cere sfatul lui Apollo, prietenul si fostul sau rival care il ajuta pe eroul cazut sa intre din nou in forma si sa ii ceara revansa lui Clubber. Meciul are loc. Ghiciti cine a invins!

Sport | Vizualizări: 233 | Descărcări: 0 | Adăugat de: Viorel | Data: 2011-12-16 | Comentarii (0)


Campionul la categoria grea Rocky Balboa are de infruntat o alta provocare in cariera lui: el trebuie sa infrunte o adevarata masina de lupta, un urias rus pe nume Drago. Prima lupta a acestui monstru in America e cu Apollo Creed, prietenul lui Rocky. Dar cand acesta e ucis in lupta, eroul nostru se simte obligat sa accepte un meci cu Drago. Meciul va avea loc la Moscova si va fi transmis in intreaga lume, avand in vedere ca Razboiul Rece a atins apogeul.

Scenariul acestui film e scris tot de Sylvester Stallone, ca si la primul film. In rolul rusoaicei Ludmilla o veti vedea pe manechina Brigitte Nielsen, pe atunci sotia lui Stallone, cu care a mai jucat in Cobra.

Sport | Vizualizări: 211 | Descărcări: 0 | Adăugat de: Viorel | Data: 2011-12-16 | Comentarii (0)


In urma cu 30 de ani, Rocky Balboa (interpretat de Sylvester Stallone), era un individ fara viitor, angajatul unui camatar dintr-o suburbie a Philadelphiei. Intr-o buna zi, norocul ii surade: are ocazia de a urca pe ringul de box pentru a-l infrunta pe campionul en-titre Apollo Creed, avand sanse de 1 la un milion. Curajul si perseverenta lui Rocky, atat pe ring cat si in viata, au nascut sperante in sufletul a milioane de oameni.

Azi, cand gloria de odinioara a apus, Rocky isi petrece serile povestind intamplari din viata sa clientilor restaurantului al carui patron este – denumit "Adrian’s”, dupa fosta sa sotie, decedata, pe care o plange in tacere. Fiul sau, Robert (interpretat de Milo Ventimiglia) nu trece nici macar sa-l vada, fiind prea ocupat sa-si traiasca propria viata. Timpul si loviturile incasate l-au slabit pe Rocky, i-au lasat cicatrici, i-au deformat pumnii si i-au luat totul, in afara de istorioarele cu care-si intretine clientii. Insa, in adancul sufletului, Rocky a ramas acelasi – un luptator.

Mason ‘The Line’ Dixon este campionul actual. In ochii publicului, singura sa trasatura distinctiva este usurinta cu care si-a castigat titlul. Avand in vedere ca nu s-a confruntat niciodata cu un adversar cu adevarat egal, chiar si fanii sai il considera un monstru plin de muschi si lipsit de suflet, fara un real viitor in sport.

Intr-o zi, o simulare pe computer il pune fata in fata pe ring cu Rocky Balboa in vremurile sale de glorie. Cine ar fi castigat, daca cei doi s-ar fi confruntat in realitate? Loviturile ucigatoare si tehnice ale lui Dixon sau pasiunea si forta lui Rocky? Managerului lui Dixon ii vine ideea de a organiza o confruntare reala intre cei doi, impulsionand astfel cariera clientului sau.

Vestea face furori in randurile fanilor de box. Tuturor li se pare o gluma. Dar pentru Rocky, acum de doua ori mai in varsta decat adversarul sau, meciul este o sansa nesperata de a-si dovedi siesi si celor dragi ca, odata cu trecerea timpului doar corpul devine mai slab, pe cand sufletul mai puternic.

MGM Pictures in asociere cu Columbia Pictures si Revolution Pictures prezinta Rocky Balboa, o productie Chartoff/Winkler Productions, in regia si scenariul lui Syvester Stallone. Filmul este produs de Charles Winkler, William Chartoff, David Winkler, Kevin King si Guy Reidel.

Producatori executivi sunt Irwin Winkler si Robert Chartoff. Imaginea este semnata de Clark Mathi, iar scenografia de Franco Carbon. Montajul este realizat de Sean Albertson. Costumele sunt create de Gretchen Patch. Coloana sonora este compusa de Bill Conti. Filmul este distribuit de Twentieth Century Fox si este finalul unei saga legendare inceputa in urma cu 30 de ani.

Sport | Vizualizări: 205 | Descărcări: 0 | Adăugat de: Viorel | Data: 2011-12-16 | Comentarii (0)

Happy Gilmore (Adam Sandler) este un jucator de hockey ratat fara nici un scop in viata. Prietena l-a parasit, iar bunica lui, fiinta care l-a crescut si a avut grija de el are mari probleme. Aceasta urmeaza sa fie evacuata din frumoasa sa locuinta pentru neplata taxelor pe care le datoreaza. Ea ar trebui sa faca rost de nici mai mult nici mai putin de 270.000 de dolari.

Happy Gilmore simte ca acesta este un moment de cotitura in existenta sa si ca a sosit timpul sa faca si el ceva pentru fiinta care l-a crescut si i-a fost intotdeauna alaturi. Ideea de a participa la campionatul local de golf i se pare la inceput prea nastrusnica si inutila, dar in momentul in care descopera ca nu este deloc un neavenit in ale golfului si ca cele doua sporturi nu sunt chiar atat de diferite precum ar parea la prima vedere, Happy isi face din castigarea campionatului un adevarat scop in viata.

Desi Shooter McGavin (Christopher McDonald) este cotat ca favoritul acestei competitii si nu este un secret pentru nimeni faptul ca ar da orice sa-i vada pe Gilmore si bunica sa faliti, totusi Gilmore nu se lasa intimidat de nimic si lupta pana la ultima suflare. Rezultatele vor fi insa, pe masura.

Sport | Vizualizări: 219 | Descărcări: 0 | Adăugat de: Viorel | Data: 2011-12-16 | Comentarii (0)

1-10 11-20 21-26